Qui som

L'Escola Bressol Patufets és un centre de titularitat privada, on hi ha un equip de professionals amb vocació a l'educació dels infants. Aquests treballen perquè els nens i nenes desenvolupin les seves capacitats en un ambient familiar, on no només vetllen per la seva seguretat i la cobertura de les seves necessitats bàsiques, sinó que unint l'acompanyament i l'estimació, puguin ser feliços a la llar i així aprendre qui son sí mateixos, el món i la societat que els envolta. 

Volem ser un centre amb dinamisme on es busqui sempre l'estimulació del nen/a, on  esdevingui l'aprenentatge mitjançant la diversió i això és precisament el que l'Escola Bressol Patufets ofereix amb la garantia de més de 20 anys d'experiència en el món de l'educació infantil.


Què us oferim?

- Primer cicle d'educació infantil (de 0 a 3 anys).

- Control i seguiment diari del nen mitjançant diferents vies de comunicació, donant especial importància al diàleg amb l'equip educatiu.

- Aules i instal·lacions assolellades, espaioses i agradables preparades especialment per a infants.

- Equip de professionals motivat amb l'objetiu que els petits/es, siguin feliços a l'escola i aprenguin mitjançant el joc.

- Activitats de psicomotricitat respectant el ritme personal de cada infant.

- Estimulació músical