Música en família

Moxaines musicals, música per nadons en família

S'acompanyarà en un espai acollidor perquè les famílies se sentin còmodes. En les sessions de música per nadons s'afavoreix que el vincle entre nadó i adult sigui distès, afectuós i plaent amb l'experiència sonora com a vehicle. Des d'una proposta lúdica, es busca acompanyar l'estimulació i el desenvolupament de: l'afectivitat, l'escolta, l'expressió, el moviment, la relaxació i el gaudi per la música.

La importància de la vivència musical en edats primerenques rau en que estimula el cervell potenciant tant la parla com la moticitat, així mateix proporciona benestar corporal i anímic.

Gaudirem d'un gran ventall d'experiències que ens duran a passar-nos-ho pipa: farem jocs de falda, cantarem junts, jugarem amb ritmes, descobrirem i tocarem molts instruments, explicarem contes musicals, ...

Es prioritzarà la música en viu amb especial atenció al repertori tradicional i obrint finestres a altres estils i sonoritats.

Les sessions són ofertes per en Roger Tugues, llicenciat amb Història de l'Art, músic, narrador oral i arterapeuta. Amb més de deu anys d'experiència docent emprant la música i els contes com a eines centrals per acompanyar l'aprenentatge. Realitza actuacions com a violinista tradicional, animador infantil i narrador oral.

Fem música junts?

Interessats truqueu a Roger Tugues al 679 25 91 54 o enviar e-mail a: aielgerro@gmail.com

 

Informació addicional